ИНФОРМАЦИЯ

Бутикова жилищна сграда БЕЛА ВИСТА е кокетно разположена в един от най-тихите,централни райони на града, от където се открива превъзходна гледка към Царевец. Непосредствената близост до училища, стадион, фермерски пазар и множество магазини и заведения, улесняват изключително живеещите. Мястото е с отлична локация, а удобната комуникация с всички обществени сгради и учреждения,го прави още по предпочитано.

БЕЛА ВИСТА е застроена на парцел от 573 кв.м., като на свободната площ е оформен зелен кът с дръвчета и цветни храсти. Апартаментите са 12 разпределени на шест етажа, като преобладават предимно жилища с по 2 спални. На ниво 0.00 има обширни гаражи и паркоместа, а складовите части са разположени на жилищно ниво, което улеснява използването им.Сградата е топлоизолирана с EPS – 10 см, покривът тип “Шифър“ е с 30-годишна гаранция, а дограмата е с обков “МАКО“ – Австрия,петкамерна с троен стъклопакет. Блиндирани врати, система за контрол на достъпа, видеодомофони и видеонаблюдение са част от екстрите, от които се възползват собствениците на жилища в бутиковата жилищна сграда.

Сградата е изцяло газифицирана, а луксозните облицовки от гранит и розов мрамор на фасадата и общите части, допринасят за усещането за аристократичен лукс и комфорт.Не напразно БЕЛА ВИСТА е любима жилищна сграда на много от гражданите на старата столица. Фирма „Планекс-инфраструктура“ – пример за стабилно развитие, високи постижения и социална отговорност.

ДЕТАЙЛИ ЗА ПРОЕКТА

Категории:
Инвеститор: Планекс Инфраструктура ЕООД
Местоположение: Велико Търново, "З. Стоянов" №16
РЗП: 1231.24 кв.м.
Срок на завършване: декември 2015 г.
Етап: в експлоатация

УДОБСТВА И АКЦЕНТИ

Престижна локация- централна част на града

В близост до обществени сгради и учреждения

В района се намират училище и детска градина

В непосредствена близост до паркови пространства

В близост до линии на градския транспорт

Бърза връзка с основни пътни артерии.

КОНТАКТИ

Даниела Дешкова

0885 66 55 66

Кристиян Дешков

0888 16 61 22