Към жилищен комплекс ВИОЛЕТ

ИНФОРМАЦИЯ

ВИОЛЕТ е нов жилищен комплекс ,разположен в гр.Велико Търново на 300 м.от Беляковско шосе в кв.Акация и граничи със сградата на ВиК Дружество.

Районът е оформен предимно като жилищен и се характеризира с отлична локация и лесна комуникация с пътя София – Варна. В непосредствена близост има детска градина, както и множество магазини и заведения за хранене. Центърът е на 5 мин. с автомобил и 15 мин.пеш.
Комплексът е разположен на площ от 1920 кв.м.,като жилищата са обособени в две сгради, а между тях е оформена зелена площ. Апартаментите са предимно с изложение юг, изток, запад, което е предпочитано за живеене.

Секция А разполага с 35 апартамента,от които двустайни -18,тристайни – 15,четиристайни – 2,с площ от 55 до 118 кв.м. при шестетажност на сградата.

Секция Б разполага с 31 апартамента,от които двустайни – 15,тристайни – 13,четиристайни – 3, с площ от 53 до 133 кв.м.отново при шестетажност на сградата.

Комплекс ВИОЛЕТ разполага с две нива комфортни подземни гаражи,оборудвани с ролетни врати,вода и канал,както и открити паркоместа и външни гаражи с подход откъм ул. Буйнозов.

Апартаментите се завършват според БДС, което предоставя възможност да обзаведете дома си, според собствените предпочитания. За ваше улеснение, предлагаме извършване на довършителни работи според вашите изисквания. Сградите са газифицирани, всеки апартамент се издава с изградени оптични връзки – интернет и TV, блиндирани входни врати, видео-домофонна система, петкамерна цветна PVC дограма с троен стъклопакет, топлоизолация EPS – 10 см., силиконова външна мазилка. Комплекс ВИОЛЕТ се отличава с елегантен стил, изискана фасада в дискретни цветове, луксозни общи части и най-новата покривна система “Шифър“ с 30 годишна гаранция,за която напълно ще забравите за проблемите свързани с теч и влага.

Фирма „Планекс – инфраструктура“гарантира най-доброто качество на изпълнение на строителните работи,използване на съвременни технологии и материали,както и прецизност към всеки детайл.

ДЕТАЙЛИ ЗА ПРОЕКТА

Категории:
Инвеститор: Планекс Инфраструктура ЕООД
Местоположение: Велико Търново, ул. "Димитър Буйнозов" №7
РЗП: 7 650.80 кв.м.
Срок на завършване: декември 2019 г.
Етап: завършен

УДОБСТВА И АКЦЕНТИ

Отлична локация

Линия на градския транспорт

В близост до детска градина

КОНТАКТИ

Информация може да получите в централен офис на ул.“Магистрална“3 ет.4,както и на телефони:

Даниела Дешкова

0885 66 55 66

Кристиян Дешков

0888 16 61 22

Към жилищен комплекс ВИОЛЕТ