Към жилищна сграда БЕЛА КАЗА

ИНФОРМАЦИЯ

Бутикова жилищна сграда БЕЛА КАЗА е истински диамант,красящ облика на старата столица, разположен в самото сърце на града. Районът е с престижна локация,в непосредствена близост се намират болница, училище, детска градина, както и множество супермаркети и заведения за хранене. Удобство и комфорт са основните характеристики,с които се отличава не само сградата,но и нейното местоположение.

БЕЛА КАЗА е разположена върху терен от 686 кв.м.и върху него са проектирани 15 обширини апартамента от 80 кв.м. до 196 кв.м., като само три от тях са двустайни, един – тристаен, а всички останали са с по три спални и прекрасни дневни,съчетани с кухненски бокс. Сградата е шестетажна и разполага с портиерно помещение за съхранение на детски колички и велосипеди и подземно ниво с гаражи и складови помещения. На терена са организирани и паркоместа за удобство на живущите.

Апаратаментите се издават на шпакловка и мазилка ,като до входа на всяко жилище е изградено централно газово трасе. Входните врати са блиндирани, а дограмата е на елитен производител със седемкамерен профил,цветна,с троен стъклопакет. Сградата е топлоизолирана, а за сигурноста на живущите е монтирана система за контрол на достъпа,видеонаблюдение и видеотелефони.

Уникалност и лукс са двете определения, които най-много подхождат на бутикова сграда БЕЛА КАЗА. Покривна система „Шифър“ Титан-Цинк, с 50 годишна гаранция, който е първия изработен такъв в града, декоративните облицовки на фасадата, окачените конструкции на терасите, луксозните общи части,гаражи и складове, съчетани с най-добрите решения за цветове и дизайн, правят сградата неповторима.

Фирма „Планекс-инфраструктура“ е с доказана отлична репутация в строителния бранш и създаването на красива и модерна градска среда и условия на живот са наша основна мисия.

ДЕТАЙЛИ ЗА ПРОЕКТА

Категории:
Инвеститор: Планекс Инфраструктура ЕООД
Местоположение: Велико Търново, "И. Войвода" №11
РЗП: 2 173.07 кв.м.
Срок на завършване: декември 2019 г.
Етап: завършен

УДОБСТВА И АКЦЕНТИ

Престижна локация- централна част на града

В близост до болница

В района се намират училище и детска градина

В непосредствена близост до паркови пространства

Бърза връзка с основни пътни артерии.

КОНТАКТИ

Информация може да получите в централен офис на ул.“Магистрална“3 ет.4,както и на телефони:

Даниела Дешкова

0885 66 55 66

Кристиян Дешков

0888 16 61 22

Към жилищна сграда БЕЛА КАЗА